У Переяславі відкрили офіс “За Майбутнє”

image
17 Листопада 2021, 16:05
Поділитися:

17 ноября 2021 г. 15:49

У Переяславі відкрили офіс партії “За Майбутнє”. Депутати облради ознайомилися з місцевою проблематикою, поспілкувалися з міським головою Вячеславом Саулком.

Про це KV дізналася із повідомлення на сторінці фейсбук політичної партії “За Майбутнє”.

У Переяславі відкрили офіційне представництво політичної партії “За Майбутнє”. На відкриття офісу завітали депутати Київської обласної ради на чолі з головою Київської обласної організації Ярославом Москаленком.

“Ми, як політична сила, продовжуємо нарощувати власну присутність у громадах Київщини, але, при цьому, не робимо цього чисто механічно. Наші офіси з’являються там, де ми маємо підтримку і запит громади на наше представництво. Тому що більшість роботи лягає на плечі місцевих партійців і саме їм працювати у цьому представництві з людьми та з громадою. Тому вітаю місцеву команду з офіційним відкриттям офісу і бажаю, щоб це підвищило ефективність нашої роботи на користь громади”, – сказав Ярослав Москаленко.

в Телеграм

Як повідомляють у пресслужбі фракції, депутати обласної ради від “За Майбутнє” ознайомилися з місцевою проблематикою, поспілкувалися з міським головою Вячеславом Саулком та запевнили місцеву громаду, що тут можуть розраховувати на їхню допомогу.

“Зокрема партійці пообіцяли посприяти у виділенні коштів на реконструкцію місцевого Вознесенського собору, який був збудований ще коштом гетьмана Івана Мазепи, однак зараз потребує ремонту”, – розповіли у пресслужбі “За Майбутнє”.

Також у партії зауважили, що депутати облради домовилися постійно контактувати з місцевим партійним активом задля ефективної роботи як на рівні області, так і в громаді.

Нагадаємо, як писала KV, у травні 2021 року у Броварах запрацював перший в Україні “Офіс Майбутнього” – перша сучасна приймальня депутатів від політичної партії “За Майбутнє”. Це відкрите комфортне місце, куди мешканці можуть вільно звернутися за консультацією до депутатів Броварської міської ради та їх помічників, а також отримати допомогу досвідчених юристів, психологів та підприємців.

Читайте: У Макарівській громаді домовилися про повноцінний опалювальний сезон

Фото: пресслужба

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона