У Переяслав-Хмельницькому запрацював Центр розвитку підприємництва

image
23 Вересня 2019, 12:01
Поділитися:

Відбулося урочисте відкриття Центру розвитку підприємництва на базі Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості.

«Центр розвитку підприємництва – не тільки потрібний, а й успішний проект. Мета його створення – комплексний підхід до підтримки підприємницької ініціативи осіб працездатного віку в інтересах територіальної громади», – зазначив директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук.

За допомогою відеопрезентації гості ознайомилися з філософією, ідеєю та концепцією діяльності Центру розвитку підприємництва, його завданнями, принципами функціонування середовища підтримки підприємців, переваги тощо. Також оглянули матеріально-технічне оснащення, методичне наповнення та інформаційне забезпечення Центру.

Всім бажаючим на безоплатній основі будуть надаватися послуги з професійної орієнтації – тематичні семінари і тренінги, консультації щодо особливостей започаткування власної справи, тестування на предмет успішності в сфері підприємництва, надаватиметься можливість здобувати необхідні знання з основ підприємництва, як на етапі започаткування, так і ведення власної справи.

Вагома складова в діяльності ЦРП – експерт-консультування (приміром, краш-тест або перевірка бізнес-плану на реалістичність, консультації, майстер-класи і тренінги від успішних підприємців (менторів).

Також необхідно зазначити, що ЦРП надає послуги не тільки початківцям, а й підприємцям з досвідом. До найбільш популярних послуг належать консультації вузькопрофільних фахівців, наприклад, у сфері податків чи фандрейзингу; послуги з підбору і конкурентного відбору персоналу, тематичні тренінги, майстер-класи з проблемних питань ведення підприємницької діяльності.

З метою посилення співробітництва та координації зусиль в сфері сприяння розвитку підприємництва укладено восьмисторонню угоду про співробітництво. Київський обласний центр зайнятості висловлює вдячність у підтримці підприємницької ініціативи серед своїх клієнтів соціальним партнерам – представникам органів місцевої виконавчої влади, ОТГ, роботодавцям, представникам громадських організацій.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація