У передмісті Києва та в області сьогодні, 13 квітня, лунатимуть звуки вибухів

image
13 Квітня 2023, 11:33
Поділитися:

13 квітня 2023 г. 11:22

У двох районах Київської області в четвер, 13 квітня, знищуватимуть вибухонебезпечні предмети. Водночас в Ольшаницькому родовищі гранітів, що знаходиться на території Рокитнянської громади, заплановано проведення вибухових робіт. Відповідно у столиці та в області може бути чутно звуки вибухів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської військової адміністрації (КМВА) та інформації Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням КМВА, знищуватимуть вибухонебезпечні предмети у Вишгородському та Бориспільському районах.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Тому в деяких районах столиці може бути гучно. Зберігайте спокій! Під час повітряної тривоги перебувайте в укриттях”, – закликали в КМВА.

Також, як повідомили в КОВА, на території Ольшаницького родовища гранітів 13 квітня з 10:00 до 18:00 заплановано проведення вибухових робіт. Зазначається, що вони пов’язані з технологічними процесами.

Нагадаємо, миронівчан та мешканців громади попереджають про гучні звукові сигнали протягом двох днів. Гучно на території громади буде 13 та 14 квітня. Це пов‘язано з відлякуванням птахів за допомогою приладів з гучним звуком на території підприємства ПрАТ “Миронівський ЗВКК”

Читайте: У Києві на Великдень будуть задіяні всі необхідні заходи безпеки, – КМВА

Фото: КМВА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона