У парку Шевченка продовжуються безкоштовні кінопокази

image
1 Серпня 2020, 17:05
Поділитися:

1 серпня о 21.00 на великому екрані у літньому кінотеатрі в парку ім. Шевченка «Кіновернісаж просто неба» покажуть перший український фільм-фентезі «Сторожова Застава» (виробництво компанії Film.Ua).

Другий тиждень на «Кіновернісажі» присвятять ігровим дебютам молодих українських режисерів.

Відкриє тиждень драма Нарімана Алієва «Додому», яка мала прем’єру у Каннах, отримала Гран-прі на Одеському кінофестивалі та була висунута від України на здобуття премії «Оскар» у 2019 році. Представить картину виконавець головної ролі, актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв.

Розклад на 1-7 серпня:

1 серпня — «Сторожова застава», реж. Юрій Ковальов, 2017
2 серпня — «Додому», реж. Наріман Алієв, 2019
3 серпня — «Стрімголов», реж. Марина Степанська, 2017
4 серпня — «2020#безлюдна країна», реж. Корній Грицюк, 2018
5 серпня — «Казка про гроші», реж. Олеся Моргунець-Ісаєнко, 2018
6 серпня — «Вулкан», реж. Роман Бондарчук, 2018
7 серпня — «Дике Поле», реж. Ярослав Лодигін, 2018

Початок о 21.00

У парку імені Тараса Шевченка до 15 вересня триватиме «Кіновернісаж просто неба» – безкоштовний літній кінотеатр, де проводитимуть покази найкращих українських фільмів останніх років. У програмі авторське кіно, гучні прем’єри, стрічки, що зібрали найбільшу касові збори й отримали призи на кінофестивалях, а також дитяче та підліткове кіно тощо. Щосереди у програмі кінотеатру будуть демонструватись дитячі та підліткові фільми, а щосуботи — справжні глядацькі хіти.

Організатор заходу – українська кінокомпанія Up Ua Studio. Проєкт реалізується за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Шевченківської райдержадміністрації та КО «Київзеленбуд».

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ