У парку «Перемога» планують збудувати критий міні-стадіон зі штучним покриттям | Трибуна

image
11 Червня 2021, 01:46
Поділитися:

Про це стало відомо з допису секретаря ради Броварської ОТГ Сергія Богуцького на його сторінці у Фейсбуці. Інформацію про будівництво цього року критого міні-стадіону зі штучним покриттям підтвердив журналістам «Трибуни» директор КП «МФК «Бровари» Руслан Семенець.

Як зазначає Сергій Богуцький у своєму дописі, на сесію ради Броварської ОТГ 22 червня серед інших проєктів винесено і кілька ключових. Один серед них – виділення фінансування на будівництво критого міні-стадіону зі штучним покриттям.

За словами директора КП «МФК «Бровари» Руслана Семенця, що є одним із ініціаторів будівництва міні-стадіону, крита зала дозволить дітям тренуватися протягом року. Взимку чи в негоду юні спортсмени їздять на тренування в залу училища фізичної культури, яка перебуває в обласному підпорядкуванні. Також доводилося дітям їздити орендувати зали для занять і в інші організації. Усі фінансові витрати за оренду лягають на плечі батьків юних спортсменів.

На залу в спорткомплексі «Світлотехнік» також розраховувати не можуть, каже директор МФК, адже її передано під заняття з ушу.

Будівництво критого міні-стадіону зі штучним покриттям вирішить питання тренування не лише спортсменів міського футбольного клубу, а також місцевих волейбольних та баскетбольних команд, зазначає Руслан Семенець.

Розташується міні-стадіон на території парку «Перемога» між новим стадіоном та вул. Ярослава Мудрого. Споруду мають звести вже цього року, каже Семенець.

Ймовірно, мова саме про цю ділянку

міні-стадіон

Нагадаємо, що футбольне поле в парку «Перемога», біля якого і планують спорудити критий міні-стадіон, будувалося довго і складно. З бюджету міста на його «народження» пішло  21 693,02 тис.грн. У вересні 2019 року створено комунальне підприємство «Міський футбольний клуб «Бровари», яке опікується не лише новим стадіоном, але й усіма футбольними майданчиками в місті.

Спочатку КП очолив депутат міської ради Максим Семенов, якого було призначено на посаду без конкурсу. Наприкінці 2020 року також без конкурсу посів місце директора комунального підприємства Руслан Семенець.

Читайте також

Нові тарифи на тренування та оренду футбольних полів від КП «МФК «Бровари»
Команда МФК «Бровари» – чемпіон міжнародного дитячого футбольного турніру
Футболісти Броварів тепер мають власний клуб з мільйоном в «гаманці» 
Новостворене КП «Міський футбольний клуб «Бровари» регулюватиме хто, де і коли гратиме 

Джерело: Трибуна – Бровари