У парку Незнайка провели традиційне родинне свято «Irpin Family Weekend» (фото)

image
6 Червня 2021, 14:21
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Упродовж усієї суботи — з 10-ї до 21-ї години — в ірпінському парку Незнайка проходило традиційне родинне свято «Irpin Family Weekend 2021». Воно було організоване відділом культури, національностей і релігій міської ради та відбулося за підтримки депутата ради Олександра Пащинського.

Свято розпочалося з фізкультурного ранку для всіх охочих, який провели тренери спортклубу «Бойова жаба». Опівдні розпочався IХ Регіональний фестиваль «Музична родина»: на сцені літнього театру демонстрували свої таланти учні Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського та їхні батьки.

Учасників фестивалю і всіх присутніх на святі привітав перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. Він наголосив, що «Ірпінь — доволі молоде місто, яке стрімко розвивається, місто молодих сімей».

Музичні родини на сцені змінили учасники творчих колективів: вихованці хореографічних студій, вокалісти, юні актори.

Одночасно на іншому коцертному майданчику — біля входу в парк із вул. Університетської — проходив фестиваль вуличної музики та майстер-клас із гри на барабанах від музичної студії «Музикашки-Барабашки».

Усі присутні на святі мали нагоду взяти додому кошеня або цуценя — Служба захисту і лікування тварин влаштувала черговий «котячий ярмарок». Поруч проводила благодійний «гаражний» ярмарок громадська організація «Асоціація жінок України “Дія”. Приірпіння». Вона також організувала дитячий конкурс «Мапа мрій» та майстер-клас із швидкого візажу та створення зачісок.

Освітні заклади міста, мистецькі студії та спортивні клуби облаштували на території парку «дитячі станції» з розвагами та майстер-класами. Уздовж пішохідних доріжок розташувалася виставка-продаж виробів місцевих підприємців, кулінарів і народних майстрів.

Увечері студія «Crazy-аніматорів» організувала квести для дітей та дискотеку.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело:
ITV