У «Парку Київська Русь» покажуть стародавніх тварин

image
1 Листопада 2019, 10:46
Поділитися:

9 – 10 листопада Древній Київ Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує здійснити захоплюючу подорож в глиб століть в епоху Київської Русі та познайомитися з кіньми рідкісних стародавніх порід.

Протягом двох днів пройде розважальна шоу-програма з кінно-трюковими виступами, живим вокалом, веселими іграми, конкурсами та майстер-класами. Відвідувачів чекають гарячі страви з багаття, музеї, експозиції та традиційні слов’янські розваги.

Гості зможуть прогулятися вулицями столиці Київської Русі,  покататися верхи на конях і побачити середньовічних мешканців в автентичних нарядах. Жителі Древнього Києва повідають гостям про походження порід коней та про те, які видатні історичні постаті володіли представниками тієї чи іншої породи.

Крім цього, жителі Древнього Києва підготували для гостей безліч розваг – театралізовані постановки на давньослов’янську тематику, цікаві конкурси, майстер-класи і танцювальні флешмоби. Відвідувачі Князівства зможуть постріляти з лука, покидати ножі в середньовічному тирі та викарбувати монету.

Також для гостей Древнього Києва відкриті музеї історичного костюму, дерев’яного зодчества, експозиції облогової техніки, середньовічного кораблебудування і тортур.

Древній Київ відкривається о 10:00.

Програма триватиме від 13:30 до 19:00.

Древній Київ в Князівстві Київська Русь розташований в Київській області, Обухівському районі, с. Копачів.

Детальна інформація на сайті: www.parkkyivrus.com

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація