У Нових Петрівцях при лобовому зіткненні вантажівки та легковика загинули три людини

image
15 Листопада 2023, 11:02
Поділитися:

15 листопада 2023 г. 11:01

У Вишгородському районі ввечері 14 листопада в селі Нові Петрівці зіткнулися автомобіль та вантажівка. Водій та два пасажири легковика загинули на місці аварії, рятувальники деблокували тіла та передали правоохоронцям. Ще одного потерпілого у тяжкому стані госпіталізували.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“14 листопада о 19:44 до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за адресою: с. Нові Петрівці, Петрівська територіальна громада”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце події прибули бійці 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини Вишгорода. По прибуттю рятувальники встановили, що сталося лобове зіткнення легкового автомобіля “ВАЗ 21099” з вантажним автомобілем Renault.

Зазначається, що внаслідок ДТП водій та два пасажира легкового автомобіля отримали травми, несумісні з життям. Загиблих деблокували та передли працівникам національної поліції. Одного потерпілого у тяжкому стані каретою швидкої допомоги було направлено до приймального відділення Київської обласної лікарні.

Обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у Дарницькому районі столиці 11 листопада на Бориспільському Шосе вантажний автомобіль зіткнувся з іншою вантажівкою, припаркованою на узбіччі. Водія одного з транспортних засобів госпіталізували, пасажиру надали допомогу на місці.

Читайте: На трасі Київ-Одеса легковик влетів у відбійник та загорівся, водій загинув

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона