У новоствореному укритті Юрівського ліцею провели відкритий чемпіонат області з настільного тенісу серед кадетів

image
20 Листопада 2023, 18:43
Поділитися:

В укритті Юрівського ліцею, що в Гатненській громаді, провели відкритий чемпіонат Київської області з настільного тенісу серед кадетів. Нову захисну споруду подвійного призначення відкрили нещодавно завдяки співфінансуванню області та громади. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

У заході взяли участь 70 дітей із закладів освіти Київської і Чернівецької областей та міста Київ.

На відкритті турніру побували начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, радник-уповноважена Президента України з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту Ольга Будник та представники місцевої влади.

Після завершення чемпіонату всі учасники одержали сувеніри, а переможці та призери були нагороджені кубком, медалями і дипломами, а також отримали спортивний інвентар.

Нагадаємо, що в Київській області протягом 2022-2023 років відремонтували захисні споруди в майже 900 закладах освіти. Сьогодні триває будівництво укриттів подвійного призначення ще в 19 школах та садках, ремонтують – у 65 закладах освіти.

За словами начальника КОВА, укриття мають бути не лише безпечними, а й зручними та комфортними. Крім того, щоб у позанавчальний час у таких приміщеннях могли проводитися спортивні секції та гуртки.

   

      

Джерело: Київська обласна військова адміністрація