У новорічну ніч в Києві “Муніципальна охорона” виявила 116 порушників комендантської години

image
1 Січня 2023, 16:11
Поділитися:

1 січня 2023 г. 16:01

У столиці в новорічну ніч порядок та безпеку на вулицях забезпечувала не тільки Нацполіція, а і 149 представники “Муніципальної охорони”. Також 12 рятувальників КАРС “Київська служба порятунку” брали участь в ліквідації наслідків обстрілів столиці.Загалом за добу рятувальники відпрацювали 8 виїздів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київського міського голови Віталія Кличка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Новорічна ніч була неспокійною. Після обстрілу вдень росіяни завдали по столиці удару і вночі.Так, в ніч на 1 січня 2023 року зафіксовано два випадки падіння уламків ракети. У Шевченківському районі пошкоджено автомобіль, у Дніпровському падіння уламків руйнувань не спричинило. В обох випадках, на щастя – без постраждалих”, – повідомив мер.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами Кличка, вночі місто, окрім поліції, патрулювала також “Муніципальна охорона” столиці. На добовому чергуванні перебували 149 її працівників. 17 мобільних груп швидкого реагування здійснювали патрулювання містом, із них 15 екіпажів патрулювали саме в новорічну ніч.

“Вночі “Муніципальна охорона” Києва виявила 116 порушників комендантської години. В них перевірили документи, одного з порушників передали Національній поліції”, – зазначив мер.

Також 12 рятувальників КАРС “Київська служба порятунку” брали участь в ліквідації наслідків обстрілів столиці. Загалом за добу рятувальники відпрацювали 8 виїздів.

Кличко зауважив, що У Подільському районі міста, попри неодноразові попередження правоохоронних органів, знайшлися люди, яким закортіло салютів. Чоловіка, що зупастив феєрверк, затримали.

Нагадаємо, у новорічну ніч рф знову атакувала столицю та Київщину. Загалом сили протиповітряної оборони збили над Києвом 32 повітряні цілі. В області ворог пошкодив об’єкт інфраструктури.

Читайте: У столиці затримали чоловіка, який у новорічну ніч запускав салюти на Подолі (фото, відео)

Фото: Київська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона