У новому медцентрі завершено капітальні роботи, відкриття планують восени

image
3 Червня 2021, 15:22
Поділитися:

У новому медичному центрі на вулиці Садовій в Ірпені  вже повністю завершено капітальні будівельні роботи. Підведено усі комунікації, облаштовано систему вентиляції та пожежну сигналізацію, розведено системи теплопостачання та електропостачання. Зараз тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи. Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин у Фейсбук.

Щоб пришвидшити темпи роботи робітники працюватимуть у дві зміни. Усі роботи планують завершити восени цього року.
Запускатися в роботу медцентр буде етапами. Після відкриття триватиме процедура ліцензування та переїзд структурних підрозділів.
З Ворзеля сюди переміститься пологове відділення, а з приміщення на вул. Давидчука в Ірпені – дитяче лікувальне відділення.
На першому поверсі працюватиме відділення невідкладних станів з пунктом невідкладної допомоги. Другий поверх у нас займе дитяче відділення, третій – гінекологія та патологія вагітності, четвертий – пологовий будинок. На п’ятому поверсі будуть діяти чотири блоки операційних, де проводитимуть операції у різних напрямках.
Для укомплектації операційних у міському бюджеті-2022 буде передбачено 60 млн грн.
“Впевнений, цей медичний центр із сучасним устаткуванням та фаховим колективом стане одним із найкращих на Київщині!”, – зазначив Маркушин.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: В Ірпені проведуть благодійне тренування на підтримку обгорілого підлітка
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua