У новому ірпінському ліцеї відбувся День відкритих дверей

image
10 Червня 2019, 11:13
Поділитися:

7 червня 2019 року в Ірпінському академічному ліцеї Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшов День відкритих дверей. Про це повідомляється на офіційній сторінці освітнього закладу у соцмережі.

“Актова зала на кілька годин перетворилася на інтерактивний майданчик для всіх бажаючих докладно дізнатися про освітню діяльність нового закладу. До ліцею завітали майбутні ліцеїсти та їх батьки щоб особисто ознайомитися з можливостями отримання сучасної профільної освіти”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Ірпені презентували новий багатопрофільний ліцей

Відкрив захід голова інвестиційної ради м. Ірпеня Володимир Карплюк, який був одним із ініціаторів створення комунального багатопрофільного закладу освіти нового формату на шляху реалізації Концепції “Нова українська школа”.

“Ліцей – створює нові можливості для розвитку та навчання учнівської молоді нашого міста у процесі реалізації професії своєї мрії»,- наголосив Володимир Андрійович та побажав успіхів та високих досягнень майбутнім ліцеїстам. Приємним сюрпризом стало вручення подарункового сертифікату на 25 000 гривень.

З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник міського голови Олександр Маркушин, який окреслив пріоритетні напрями розвитку системи освіти міста, запевнив присутніх, що Ірпінська міська рада докладає максимум зусиль щоб створити у Ліцеї сучасний освітній простір і є гарантом дотримання та виконання всіх умов, викладених у Договорі про співпрацю з Національним університетом біоресурсів і природокористування України.

Читайте також: Ірпінь. Історія успіху. Школи та дитсадки

Презентацію освітнього середовища закладу провели заступник міського голови Олена Чернявська та керівник Ліцею Світлана Березинець. Цікавими були виступи представників Національного університету біоресурсів та природокористування України.Виступаючі презентували бачення та перспективний розвиток профільного навчання, ранньої професійної орієнтації учнів, ступеневої освіти, можливостей долучитися до освітнього середовища Ірпінського економічного коледжу та НУБіП України – університету, який входить до ТОП-10 університетів України та ТОП-3 університетів Києва.

Організований захід та доброзичлива атмосфера Дня відкритих дверей стане для ліцеїстів потужним поштовхом до вибору свого майбутнього.

Джерело: Правда Ірпеня