У новому будинку для мешканців “дому-вбивці” на Мілютенка завершені монолітні та мурувальні роботи в першій секції

image
3 Вересня 2020, 11:01
Поділитися:

3 сентября 2020 г. 11:00

Незважаючи на карантинні обмеження, будівництво житлового будинку на перетині вулиць Мілютенка та Шолом-Алейхема у Деснянському районі Києва ведеться активними темпами у повній відповідності з графіком робіт та передбаченого фінансування. Забудовник – КП “Спецжитлофонд” – робить все, щоб звести новий дім і якнайшвидше переселити у нього мешканців відомого “будинку-вбивці” по вул. Мілютенко, 23а.

Про це KV повідомили у КП “Спецжитлофонд”.

“На початок вересня поточного року будівництво ведеться чітко з графіком. Вже повністю виконано роботи по монолітному каркасу та улаштування кладки з газобетонних блоків першої секції. У другій та четвертій секціях виконано роботи по монолітному каркасу двадцяти поверхів та улаштувана кладка з газобетонних блоків 2-9 поверхів у другій секції та 2-7 поверхів четвертої секції. У третій секції зведено монолітний каркас двадцяти поверхів та виконано улаштування кладки з газобетонних блоків 2-7 поверхів”, – розповіли KV у КП “Спецжитлофонд”.

в Телеграм

А також додали, що монолітні роботи у другій секції планується завершити до кінця поточного місяця. А у третій та четвертій секції наразі виконуються роботи по влаштуванню 21-го поверха.

Нагадаємо, будівництво житлового будинку на перетині вулиць Мілютенка та Шолом-Алейхема ведеться, зокрема, для того, щоб переселити в нього більш ніж 350 мешканців гуртожитку на вул. Мілютенка, 23а відомого як “будинок-вбивця”. Будівля гуртожитку була визнана аварійною ще у 2005 році, але тільки у 2016 році міською владою було знайдено рішення – будівництво нового дому, квартири в якому будуть надані мешканцям гуртожитку. Незабаром “будинок-вбивцю” буде знесено, а на його місці зведено новий сучасний житловий комплекс, в який буде переселено мешканців інших аварійних будинків району. Для того, щоб це будівництво було проведено за законом, Київрада затвердила відповідний Детальний план території.

Читайте: Строительство жилья для жителей “дома с грибком” на Милютенко идет по графику

Наразі будівництво будинку на перетині вулиць Мілютенка та Шолом-Алейхема ведеться активними темпами надійним столичним забудовником КП “Спецжитлофонд”. Це підприємство реалізувало вже більше 50 проектів в столиці, у тому числі житлових будинків, реконструкцій будівель, що знаходилися в аварійному стані. На їх місці побудовані нові комфортні житлові будинки з сучасним ергономічним плануванням, де квартири отримали не тільки жителі гуртожитків, а й кияни, які перебували на квартирному обліку. “Спецжитлофонд” вважається одним з кращих в місті за якістю споруджуваних об’єктів і дотримання термінів будівництва.

Читайте: За дорученням Віталія Кличко “Спецжитлофонд” активно будує житловий будинок для учасників АТО

Фото: КП “Спецжитлофонд”

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона