У носа: не поділили будинок – вистрілив із «травмата» | Трибуна

image
28 Лютого 2020, 19:48
Поділитися:

Сьогодні на вул. Маяковського, 34 із вогнепальної зброї поранено в обличчя чоловіка, повідомляють у Броварському відділі поліції.

За інформацією пресслужби Броварського відділу поліції, конфлікт між двома чоловіками виник через право власності на будинок, який вони не можуть довий час поділити. Під час інциденту один із чоловіків ударив свого опонента по голові палицею. Своєю чергою останній вихопив травматичний пістолет та вистрілив у бік нападника, якому потрапив у ніс.

стрілецьУ  ході операції «Перехоплення» пошукова група у складі начальника СРПП та інспектора затримала «стрільця» – мешканця Броварів.

Потерпілому, який отримав легкі тілесні ушкодження, надали допомогу в Броварській лікарні.

За даним фактом  відкрито кримінальне провадження за ч. 1, ст. 122 КК України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 цього Кодексу). Карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Фото – надані пресслужбою Броварського відділу поліції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари