У неділю «Кольоровий забіг» змінить рух громадського транспорту

image
31 Травня 2019, 15:39
Поділитися:

2 червня  у Києві відбудеться традиційний, уже шостий кольоровий пробіг Kyiv Color Run.  Будь-яка здорова людина може взяти участь у заході – пробігти, пройти 3 або 6 км і допомогти дітям доброчинністю.

Кожен учасник отримує перед стартом спеціальну білу футболку, стартовий номер і пакет справжньої індійської фарби холі, та має змогу зробити благодійний внесок в обмін на ексклюзивну сувенірну продукцію. Спеціально для заходу з Індії привезли 2 тонни фарби, якою участники обипатимуться перед забігом. 

Захід орієнтований як на дорослих, так і на дітей, Для дітей, яких цього року очікують близько 500, передбачені старти 800, 400 та 200 м з подарунками на фініші. 

Після забігу на учасників чекає Color Run Creative awards – церемонія нагородження у номінаціях за найкращий костюм, найбільшу команду тощо. Також учасники візьмуть участь у лотереї-розіграші цінних призів від партнерів, флешмобі “Український прапор з фарб холі”. 


Старт пробігу відбудеться на Троїцькій площі о 10.30 (біля НСК «Олімпійський»). Стартове містечко розпочне роботу з 8.00. 
Маршрут пробігу пролягатиме від Троїцької площі по вулиці Великій Васильківській у бік Лабораторного провулку, де учасники розвертатимуться і рухатимуться у зворотньому напрямку.

На участь у кольоровому забігу зареєструвалися вже близько 1,5 тис. осіб, але реєстрація триває і завершиться в день самого пробігу (записатись можна на сайті).


У зв’язку з підготовкою та проведенням спортивно-масового заходу «Кольоровий забіг (Color Run)» 2 червня з 6 години ранку і до закінчення заходів (орієнтовно до 14.30)  змінюється рух транспорту. Він буде організований таким чином:

– автобусів маршруту № 5 в напрямку залізничного вокзалу від  вул. Ізюмської до вул. Ямської за діючою трасою, далі  вул. Казимира Малевича – Короленківська – Тарасівська, далі по діючому маршруту;
– автобусів маршруту № 20 від ж/м Корчувате до ст. м. «Либідська»;
– тролейбусів маршруту № 12 на ділянках від ст. м. «Васильківська» до ст. м. «Либідська» та від залізничного вокзалу до Ботанічного саду (по маршруту руху ТР 14);
– тролейбусів маршруту № 40 від вул. Кадетський гай до вул. Волгоградської;
– тролейбусів маршруту № 91Н від вул. Милославської до ст. м. «Либідська».

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ