У неділю, 23 липня, на Київському іподромі пройдуть змагання коней рисистих порід

image
22 Липня 2023, 18:13
Поділитися:

22 липня 2023 г. 18:01

На Київському іподромі у неділю, 23 липня, відбудуться випробування коней рисистих. Пройдуть 11 заїздів, у яких візьмуть участь 49 рисаків.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) з посиланням на КП “Київський іподром”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У неділю, 23 липня, на Київському іподромі відбудуться змагання коней рисистих порід. У програмі – одинадцять заїздів, беруть участь 49 рисаків. Учасники продемонструють свої найкращі навички у змаганнях на швидкість”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Захід відбудеться на Київському іподромі за адресою: метро “Іподром”, проспект Академіка Глушкова, 10, початок о 13:00. Вхід на територію іподрому безоплатний.

Нагадаємо, відкриття бігового сезону на столичному іподромі відбулося 7 травня 2023 року. У перших шести заїздах взяли участь 34 рисаки французької рисистої породи. 2 липня на іподромі пройшли головні змагання року для коней орловської рисистої породи. 16 липня пройшли змагання коней рисистих порід за почесну нагороду “Дербі”. Наїзники та любителі кінного спорту цілий рік чекають та інтенсивно готуються до цього заходу. Оскільки це змагання для чотирирічних коней, то приймати в ньому участь коні можуть тільки один раз в житті.

Читайте: У Київському зоопарку ведмедиця Чудо та ведмідь Боб обживають літній вольєр (фото, відео)

Фото: КП “Київський іподром”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона