У неділю, 18 червня, на Київському іподромі проводяться змагання рисистих порід коней

image
18 Червня 2023, 12:03
Поділитися:

18 червня 2023 г. 12:01

На Київському іподромі сьогодні, 18 червня, відбудеться одинадцять заїздів, у яких візьмуть участь коні рисистих порід. Вхід на територію іподрому безоплатний.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) з посиланням на КП “Київський іподром”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, в 11 заїздах візьмуть участь 49 коней рисистих порід. Як зазначили в КП “Київський іподром”, випробування коней рисистих порід є важливим етапом у розвитку кінного спорту.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Спостерігати за кіньми, які змагаються за те, щоб першими подолати фінішну пряму – це справді захопливе видовище. Граційні тварини продемонструють свою силу, витривалість та швидкість. Ми будемо раді бачити киян та гостей міста на випробуваннях коней рисистих порід”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що захід почнеться 18 червня на Київському іподромі (проспект Академіка Глушкова, 10) о 13:00. Вхід на територію іподрому безоплатний.

Нагадаємо, відкриття бігового сезону на столичному іподромі відбулося 7 травня 2023 року. У перших шести заїздах взяли участь 34 рисаки французької рисистої породи.

Читайте: У Київському зоопарку качка та гусак разом виховують десять пташенят (фото, відео)

Фото: КП “Київський іподром”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона