У небі над Києвом знищено 7 повітряних цілей, – КМВА

image
31 Грудня 2022, 17:08
Поділитися:

Сьогодні, 31 грудня, під час повітряної тривоги, сили ППО знищили 7 повітряних цілей, у кількох районах Києва зафіксовано пошкодження та руйнування.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих новин, щоб ви завжди були в курс і та нічого не пропустили.

Зазначається, що внаслідок падіння уламків у Голосіївському районі пошкоджено господарську споруду та автомобіль.

У Солом’янському районі пошкоджено приватний житловий будинок і готель «АДЛЕР».

У Печерському районі є руйнування готелю «Алфавіто», де зруйновано п’ять поверхів, також зафіксовані незначні пошкодження прилеглих будівель.

У Дніпровському районі на вулиці виявлено уламки ракети.

Крім того, різних ступенів пошкоджень зазнали будівлі двох шкіл в Солом‘янському районі столиці, одна – в Печерському. Та один дитсадок в Солом’янському районі. Постраждалих на цих об’єктах немає.

За останньою інформацією, внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти столиці 1 людина загинула, 20 – постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці.

Ми повідомляли раніше про те, що у Києві під час масштабної повітряної тривоги вдень 31 грудня вибухи пролунали в Солом’янському, Голосіївському та Печерському районах. На місці працюють рятувальники та медики.

Крім того, розповідали, що в ОП опублікували жахливі наслідки ракетної атаки на Протасовому яру.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua