У Миронівці відкрився «Молодіжний Простір Миронівщини»

image
15 Грудня 2022, 16:40
Поділитися:

 Сьогодні, 15 грудня, в Миронівці було відкрито новий об’єкт молодіжної сфери – «Молодіжний Простір Миронівщини». Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації.

До урочистостей з нагоди офіційного відкриття сучасного креативного простору для підлітків і молоді долучилися начальник Управління молоді та спорту Київської ОВА Сергій Тимофєєв, секретар Миронівської міської ради Скидан Андрій, перший заступник міського голови Шпиль Олександр та керівник Київського обласного молодіжного центру Андрій Михайлов.

Відзначимо, що створення «Молодіжного Простору Миронівщини» стало можливим завдяки підтримці благодійного фонду «МХП-Громаді» та їхнього конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно». А ініціативу в появі молодіжного центру підтримало Управління молоді та спорту КОВА.

Наразі в регіоні функціонує мережа з понад 20-ти діючих молодіжних центрів та хабів усіх форм власності. До неї входять як центральні установи по роботі з молоддю в області, так і локального рівня. Це хаби і простори, створені на базі будинків культури або бібліотек, у межах діяльності громадських організацій та ініціативних груп. Молодіжні центри та простори є осередками практичної роботи з молоддю. Це установи, що сприяють розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжного підприємництва, підвищенню рівня мобільності, соціальної згуртованості молоді тощо. Їхні напрями роботи формуються відповідно до потреб та інтересів молодих людей конкретного регіону, району, населеного пункту або громади.

Нагадаємо, що в листопаді відновив свою діяльність Сучасний креативний простір «FUN HUB» в Баришівській громаді, зруйнований ворожими обстрілами на початку війни.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація