У Михайлівці-Рубежівці відсвяткували День села (фото)

image
12 Вересня 2021, 14:06
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У Михайлівці-Рубежівці на Співочому полі відсвяткували День села. Зі сцени привітали селян зі святом заступники Ірпінського міського голови, депутати міськради, староста Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу Катерина Пасюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. Визначним жителям Михайлівки-Рубежівки й Забуччя були вручені подяки.

«Талановиті і працьовиті люди, давня славетна історія, родючі поля і врожайні сади – все це про нашу Михайлівку-Рубежівку, де гучно і весело відзначають День села. Багато хто не знає, але Михайлівка-Рубежівка успішно розвивалася і процвітала ще задовго до заснування Ірпеня. Перша письмова згадка про село датується 1629 роком! Свого часу купив Рубежівку і проживав тут видатний церковний і культурний діяч Петро Могила. А у середині XX століття місцеві косарі і жниці вважалися найкращими у Києво-Святошинському районі! Сучасна Михайлівка-Рубежівка – затишне, чисте, дуже красиве село, де живуть щирі та завжди усміхнені люди, і я дуже пишаюся, що вона входить до складу Ірпінської громади. Бажаю громаді села добробуту, миру, і міцного здоров’я всім мешканцям!» – йдеться в привітанні Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.   

У святковому концерті взяли участь вокалістки Ксенія Лавріненко та Софія Бринько, народний аматорський хор «Рідні наспіви», хореографічний ансамбль «Веснонька», а також зіркові гості – гурт «Folk Tone», Анна Трінчер та дует TamerlanAlena.

У програмі для дітей були розваги на батутах, солодощі й веселощі з Crazy аніматорами. Також був проведений конкурс «СуперМама та СуперДонька».

Свято відбулося за сприяння Ірпінського міського голови Олександра Маркушина та депутата міськради, кандидата в народні депутати України Андрія Помазана.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV