У Михайлівсько-Рубежівському ліцеї організували концерт для захисників (відео)

У Михайлівсько-Рубежівському ліцеї організували концерт для захисників (відео)
2 Жовтня 2024, 14:26
Поділитися:

У Михайлівсько-Рубежівському ліцеї організували концерт з нагоди Дня захисників і захисниць України. На захід запросили військовослужбовців, які зараз перебувають на ротації.

Хвилиною мовчання і молитвою вшанували пам’ять земляків, які віддали своє життя за свободу України.

Оксана Лаговська, т.в.о. старости Михайлівсько-Рубежівського округу:

«Наразі загиблих у нас 22 хлопців. Вони були або зареєстровані у нас, або просто проживали, тобто мешканці наших сил. На всіх святах ми намагаємося вшановувати наших захисників. Тут у хлопців різні історії, хтось був у терообороні загинув, хтось захищав нас на передку і загинув».

Для присутніх у залі військових діти співали і танцювали. А захисники і в святковій атмосфері не забували про своїх побратимів.

Анатолій Донцов, військовий:

«Побратимам я хочу побажати, щоб вони повернулися. Перемоги хочу побажати, здоров’я. Дуже зворушливий концерт… Дуже приємно і зворушливо».

Катерина Пасюк, депутатка Ірпінської міської ради:

«Хочеться побажати Вам усім здоров’я. Будьте здорові! Мирного неба! І так хочеться, щоб Ви вже повернулися додому і у наших будинках культури сиділи і святкували зі своїми родинами велику перемогу».

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«У такий складний час, але ми збираємося в школі, де діти, де посмішки, де радість. Дякуємо нашим захисникам і захисницям за те, що ми можемо сьогодні тут святкувати. Вітати їх і взагалі проводити час і що наші діти можуть зараз тут навчатися, навчатися українській мові, українській літератури і продовжувати наш український рід».

Джерело: Містоінформ