У Монголію ‒ без візи: дипломати укладуть двосторонню угоду

image
9 Листопада 2019, 19:43
Поділитися:

Сьогодні у Посольстві України у Варшаві, під час урочистої зустрічі, відбудеться підписання угоди між урядами нашої країни та Монголії про взаємне скасування віз. Про це повідомляє мультимедійна платформа Укрінформ з посиланням на посольство України в Польщі.

В інформації, наданої амбасадою, йдеться про строки та процедури перетину кордону зазначених країн громадянами обох держав. Зокрема, про права громадян України щодо в’їзду та перебування на території Монголії.

«Громадяни України отримають право в’їжджати і перебувати в Монголії, а також проїжджати транзитом через цю країну без віз строком на 90 днів упродовж 180-ти днів», ‒ зазначили в посольстві.

Представники дипломатичної місії вважають, що укладення цієї угоди спростить взаємні поїздки громадян України та Монголії та урегулює чинне законодавство зазначених країн у міграційній сфері.

Угоду в двосторонньому порядку підпишуть посли держав. Від України – Андрій Дещиця, від Монголії – посол Монголії в Польщі та Україні Немех Батаа.

Угода набуде чинності після проведення сторонами необхідних внутрішньодержавних процедур.

Нагадаємо, Україна не має окремого посольства на території Монголії, дипломатичні функції виконує за сумісництвом Посольство України в Китайській Народній Республіці.

Головне фото ‒ з мережі інтернет

Читайте також:

Подорожі з безвізом: що потрібно мати та як себе поводити під час перетину кордону.
Подорожі з безвізом: за що можуть не впустити до Європи.
Поза безвізом: що потрібно для в’їзду до Великої Британії.

 

Джерело: Трибуна Бровари