У місті Вишневе люди обурились діями хулігана на новій набережній біля озера(ВІДЕО)

image
24 Червня 2019, 11:49
Поділитися:

Дата публикации: 24 июня 2019.

Не встигли офіційно відкрити нову зону відпочинку у Вишневому, як з’явились і перші відео з людьми, яким благоустрій байдуже.

Лише декілька днів тому у Вишневому презентували нову зону відпочинку. Приблизно місяць знадобився для того, щоб вирішити проблему, яка хвилювала жителів Вишневого роками.

Новою зоною відпочинку стала територія навколо озера у центрі міста, саме озеро почистили, облаштували тротуари, встановили лавочки, лежаки, гамаки, висадили понад 50 дерев та організували зручну барбекю-зону. Роботи були проведені за ініціативи та сприяння “Нових облич” та Володимира Карплюка, який подав документи у ЦВК і є кандидатом до парламенту по 95 виборчому округу.

“Мені дуже подобається, дуже красиво зробили так і для діток гарненько, що можна прийти і погуляти з дітками. Мені справді дуже подобається”, – мешканка Вишневого Олександра.

Жителі підтверджують, що водойма у Вишневому давно, але, нажаль, вона була смітником. Разом із задоволенням від організації такого простору, жителі Вишневого обережно висловлювали занепокоєння тим, щоб зберегти цю красоту у майбутньому.

Нажаль, неналежної поведінки деяких громадян не довелось довго чекати. Щоправда, знайшлись і ті жителі Вишневого, які нагадали чоловікові, що територія навколо озера – це власність громади, яку потрібно берегти.

Відео із інцедентом біля озера виклали у місцеві спільноти фейсбук, люди вже встигли висловити своє обурення діями людини, яка не вважала за потрібне прислухатись до слушного зауваження.

Звертатися до поліції, складати протокол та бити гривнею по кишені за такі дії пропонують одні, інші висловлюють жаль з приводу безкультур’я людей які живуть поряд.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Карплюк представив проект “Ірпінь: історія успіху”. В рамках цього проекту він розповідає про будівництво і реконструкцію парків ім. ПравикаПарку письменниківПарку НезнайкаПарку Покровський. Також про реконструкцію Центральної площі Ірпеня та побудови стадіону “Чемпіон”.

Містоінформ також писав, що ексмер Ірпеня Володимир Карплюк у черговому відео із серії “Ірпінь – історія успіху” розповів про реконструкію і відкриття нових освітніх закладів.

Джерело: МИСТОИНФОРМ