У місті великі дерева падали прямо на дороги

image
12 Березня 2019, 11:48
Поділитися:

У місті великі дерева падали прямо на дороги
Автор Visnik, Опубліковано: Березень 12th, 2019

.

У Переяславі-Хмельницькому (Київська область) буревій, що трапився минулого понеділка, також наробив немало шкоди. Як повідомила “Віснику” сьогодні, 12 березня, Ніна Повчун, диспетчер єдиного диспетчерського центру, що в міській раді, багато осель приватного сектору залишилося без світла. Причому в різних мікрорайонах: на вул. Героїв Дніпра, Ярмарковій, Шкільній, Лагерній, Мірошніченка та інших. Хоч аварійники над усуненням наслідків почали працювати ще 11 березня, у вівторок у багатьох людей світла ще не було, а у деяких мешканців вул. Героїв Дніпра і води, яка напряму пов’язана з електропостачанням.

Потужна буря валила дерева. Скажімо, вони падали на проїжджі частини доріг у районі вул. Б. Хмельницького, 180, Покровської, 49 та інших місцях. А в одній з п’ятиповерхівок на останньому поверсі під’їзду сильним поривом вітру навіть видавило шибку.

Немало руйнувань сталося у приватному секторі. Сьогодні на вулиці, на робочих місцях люди розповідають одне одному про наслідки. Так одна мешканка мікрорайону Анрдуші скаржилася, що у неї повністю рознесло веранду. Тепер доведеться відновлювати власним коштом.

Джерело: Вісник Переяславщини