У межах оздоровчої кампанії 19 дітей із Київщини повернулися після оздоровлення з «Артеку»

image
22 Жовтня 2022, 13:08
Поділитися:

Група із 19 дітей повернулась на Київщину після 21-денного оздоровлення в ДПУ «МДЦ «Артек». Заклад розташований в Закарпатському краї на Свалявщині. Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА.

Діти перебували на оздоровленні з 30 вересня по 20 жовтня 2022 року. Вчора група у повному складі повернулася на Київщину. Вихованці повністю задоволені умовами проживання, дозвілля, харчування.

Під час перебування в міжнародному дитячому центрі «Артек» діти отримали не лише оздоровчі послуги. Організація дозвілля охоплювала різні форми та методи роботи.

У межах спортивно-оздоровчого напрямку діти мали змогу відвідати різноманітні спортивні секції, брали участь у різних естафетах та конкурсах. Окремо для відпочивальників були організовані туристичні походи та спортивні ігри.

Не залишилося осторонь і культурно-виховне життя. Організатори провели фестивалі дитячої творчості, гуртки за інтересами. Також для дітей були створені сеанси переглядів фільмів, організовані дискотеки. Окрема увага, зокрема, була приділена психолого-педагогічній роботі. 

Працівники ДПУ «МДЦ «Артек» подарували маленьким жителям Київщини 21 день щасливого дитинства, створили атмосферу радості й довіри. За що законні представники дітей, Служба у справах дітей та сім’ї Київської військової адміністрації висловлюють свою вдячність колективу «Артек».

Джерело: Київська обласна військова адміністрація