У мешканців Київського зоопарку триває сезон літніх СПА-процедур (фото, відео)

image
23 Липня 2023, 15:16
Поділитися:

23 липня 2023 г. 15:02

У Київському зоопарку для маленьких, великих, зубатих та пернатих мешканців організували літні розваги. Для поціновувачів багнюки є грязьові калюжки, для водоплавних готові штучні ставки та озера. Слон та інші великі тварини бавляться з водограями і фонтанчиками.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київського зоопарку (Київзоо).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Загалом водну феєрію зоопарку складають: 10 озер, 17 електропоїлок, 14 водограїв, 20 фонтанів, 20 акваспінерів, 25 басейнчиків та 55 розпилювачів”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У зоопарку зауважили, що розмаїття СПА-процедур задовольняє потреби кожної тварини: тут і водяні розпилювачі, прохолодні басейни, фонтанчики, електропоїлки, грязьові калюжки, штучні ставки та озера, водограї та водоспади.

“Тож наші великі та маленькі, хоботні та копитні, зубаті та пернаті улюбленці активно бавляться та приємно відпочивають, насолоджуючись сонечком, літньою зеленню та освіжаючою водичкою. Приходьте побачити”, – зазначили в “Київзоо”.

Нагадаємо, у зоопарку уссурійський білогрудий ведмідь Боб та тянь-шанська ведмедиця Чудо чекають на відвідувачів у оновленому великому природному вольєрі. На площі 1200 кв.метрів розміщені різноманітні іграшки, гамаки, спеціальні годівниці, когтеточки та великий басейн з водограєм. Також у зоопарку облаштували новий авіарій для родини врятованих папуг жако, які потрапили до зоопарку у 2022 році. Працівники КиївЗоо створили у великому літньому пташиному вольєрі умови, наближені до природних.

Читайте: У Київському зоопарку качка та гусак разом виховують десять пташенят (фото, відео)

Фото: Київський зоопарк

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона