У мережі показали селфі з диким «господарем» Чорнобильської зони

image
8 Листопада 2020, 12:23
Поділитися:

Величезного лося помітили біля центральної площі Прип’яті – покинутого міста-супутника Чорнобильської АЕС. Лісовий красень блукав зарослою чагарниками вулицею Леніна та потрапив на селфі.

Відео із сохатим опублікував голова Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Ємельяненко на своїй сторінці у Facebook.

«Прип’ять і Чорнобильська зона живуть своїм диким життям. Величезний з рогами, не боїться ні людей, ні радіації», – коментує несподівану зустріч із лосем Ярослав Ємельяненко.

На кадрах можна побачити, як дика тварина їсть листя дерев, а потім спокійно підходить до чоловіка та з цікавістю заглядає в камеру смартфона.

Користувачі Facebook активно коментують відео із лісовим красенем.

«Ой, як страшно, коли він почав наближатися зі своїм деревом на голові», «Лось такий підходить наче зі словами «а ну покажи, що ти там нафотографував», «Красунчик неймовірний», – пишуть користувачі соцмережі.

Нещодавно співробітники Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника опублікували у Facebook фото здичавілих домашніх корів. Стадо великої рогатої худоби з’явилось після того, як померли господарі тварин – самосели зони відчуження.

Олександр Галух

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ