У медустановах Броварів до кінця року планують встановити відеоспостереження

image
20 Лютого 2019, 11:00
Поділитися:

У Броварах Київської області планують встановити системи відеоспостереження у восьми амбулаторіях і двох адміністративних установах. Тендер на відповідні роботи оголосило КНП “Броварський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”, яке готове витратити на них 1,3 млн гривень. Про це повідомляє “KV”. Зокрема, система повинна буде забезпечувати в установах зовнішнє відеоспостереження та внутрішню відеофіксацію осіб.

Як стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель Prozorro, 14 лютого 2019 року КНП Броварської міськради “Броварський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” оголосив тендер на установку системи відеоспостереження в амбулаторіях первинної медицини Броварів Київської області. Очікувана вартість угоди становить 1,3 млн гривень.
Відповідно до тендерної документації, підрядник повинен буде встановити системи відеоспостереження на десяти об’єктах:

Амбулаторія №1 (дитяче і доросле відділення), вул. Олімпійська, 8-Б;
Амбулаторія №2 (дитяче і доросле відділення), бульв. Незалежності, 12;
Амбулаторія №3, вул. Володимира Великого, 10;
Амбулаторія №6, вул. Олександра Білана, 5;
Амбулаторія №7, вул. Київська, 292;
Інформаційно-аналітичний відділ, вул. Гагаріна, 10;
Адміністративна будівля, вул. Гагаріна, 5.

Система повинна буде забезпечувати зовнішнє відеоспостереження і внутрішню відеофіксацію осіб, трансляцію потоків відеозображення в реальному часі з відеокамер в локальне робоче місце на об’єкті, локальне зберігання інформації з відеокамер на карті пам’яті, а також можливість централізованого управління мережевою інфраструктурою на об’єкті. Крайній термін подання робіт підрядником – 31 грудня 2019 року.

Оскаржити умови тендера можна до 25 лютого, подати пропозиції – до 1 березня. Аукціон запланований на 4 березня 2019 року.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed