У Маріуполі озброєні люди почали масово грабувати пенсіонерів, – Андрющенко

image
20 Червня 2022, 22:30
Поділитися:

20 червня 2022 г. 22:27

У тимчасово окупованомуМаріуполіпочалисяпограбуванняпенсіонерів. Окрім цього, на вулиці вже відкрито вийшли мародери з продажем прикрас, награбованих по магазинах.

Про це KВ стало відомо зповідомленнярадника міського головиПетра Андрющенко.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Вже почались перші пограбування пенсіонерів. Враховуючи, що це сама незахищена частина населення і вже отримала гроші від окупантів – почались розбої. Люди зі зброєю відбирають все отримане. Сказати однозначно хто це – важко. Але “поліція днр” закриває очі і робить вигляд, що нічого не відбулося. І це лише початок”, – написав Андрющенко.

За словами Андрющенко, це частина сценарію контролю населення не через реприсивну машину, а саме через банди, ватажків яких будуть контролювати росіяни (зокрема кадирівці, які базуються в Новоазовську).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Окрім пограбувань на вулиці вже відкрито вийшли мародери з продажем прикрас, награбованих по магазинах. Основні покупці – росіяни мчсники та інша російсько-донецька сволота. Так само тут діють імпровізовані ломбарди, де маріупольці за безцін віддають ювелірні прикраси. “Кришує” безспосередньо пан Фтіц, який очолює Жовтневу (Центральну) райадміністрацію окупантів. Він узгоджує “патенти”, не без міської адміністрації”, – зазначив Андрющенко.

Читайте: У лікарні Маріуполя терміново відкривають 4 інфекційні бокси через можливий спалах холери, – радник мера

Фото: Петра Андрющенко

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона