У Макарові зробили сміттєзвалище на території каналізаційних відстійників – Макарів Діловий

image
20 Травня 2021, 06:26
Поділитися:

Місцеві мешканці Макарова вкрай стурбовані, що поблизу їхніх помешкань утворили несанкціоноване сміттєзвалище прямо на території каналізаційних відстійників.

«Сюди все сміття везать з усього Макарова. Люди не везуть, там є охорона. Звозять машини Макарівського комунального господарства тверді побутові відходи. Там є будка з охоронцем. Якщо, хтось просто на власній машині приїжджає, то охоронець відразу муніципальну поліцію викликає…

Крім того, що сміття туди звозять, то у відстійники ж качають каналізацію з водовідвідних систем Макарова і бочки зливають, в кого викачали вигрібні ями. Просто так туди не попасти простим смертним, лише працівники комунгоспу мають туди доступ. Ви тільки уявіть, каналізація і сміття разом- це ж не просто біда, а техногенна катастрофа! І не мешканці наробили такого горя, а ті, хто має боротись зі стихійними смітниками», – розповів один з місцевих мешканців.

Натомість , минулої п’ятниці, 14 травня, депутати Макарівської селищної ради проголосували за  внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Макарівської селищної ради на 2021 рік.

Серед іншого, було збільшено фінансування на вивезення сміття з контейнерних майданчиків. Загальна вартість програми понад 82 мільйони гривень!!!
Запитання, куди планує подіти 82 мільйони бюджетних грошей Макарівської громади Макарівська селищна рада, яка сама створює стихійне сміттєзвалище поблизу помешкань людей та біля центральної лікарні в Макарові?
запитання не риторичне, а вимагає негайної відповіді!

Джерело: Макарів Діловий