У Макарівському районі жорстко розкритикували кандидата від “ЄС”(ВІДЕО)

image
19 Жовтня 2020, 13:05
Поділитися:

Дата публикации: 19 октября 2020.

У відповідь на передвиборчий відеоролик кандидата від “ЄС” у депутати Макарівської ОТГ Володимира Крижевського громада зробила свій відеоролик. Кадри шокували людей далеко за межами Макарівського району.

Провалені дахи, штукатурка, яка вивалюється дітям на голову. Зруйновані фундаменти, старі вікна від яких вже встигли відвикнути більшість населення, каналізація в аварійному стані. Все це не якісь апокаліптичні кадри, не зона відчуження, а село Копилів у Макарівському районі Київської області. Жахи на відео вже назвали “результатом по Крижевські” адже Володимир Крижевський, що нині балотується у депутати Макарівської ОТГ від політичної сили “ЄС”, є виконуючим обов’язки голови Копилівської сільської ради з 2017 року.

На своїй сторінці фейсбук Володимир Крижевський звітує про свою діяльність, у звіті фігурує фасад будівлі. Добре видно, що його пофарбовано, біля будівлі зроблено благоустрій.

Але громада впевнена – це більше схоже на декорацію для передвиборчої агітації кандидата від “ЄС”. Варто зазирнути за ріг будівлі і передвиборчий популізм зникає на очах.

Громада показала занедбані території, неприбране сміття і все це на фоні десятків і сотень тисяч гривень витрачених з бюджету на вивезення сміття.

Громада показала зруйновану історичну пам’ятку – “Садибу фон Мекка” у Копилові. Будівля була побудована в 1881 році та відновлена у 1898 році.

Цікаво, що ненабагато кращою виявилась адмінбудівля у Северинівці Копилівської селищної ради, саме тут проходитимуть вибори у 2020 році.

Жителі Северинівки Копилівської сільської ради жаліються на відсутність вуличного освітлення та повне ігнорування їх звернень. Загалом, навіть важко повірити, що подібне може відбуватись у Київській області. Кадри, відзняті громадою, викликають відчуття безнадіїї та пустоти. Даремно місцевий чиновник намагається прикрити відсутність ефективного господарського підходу бутафорськими фотозвітами. “Є результат” каже “Європейська солідарність”, яка висунула кандидатом Володимира Крижевського, але громада, схоже, вважає по іншому.

Раніше Містоінформ писав, що в Макарівській ОТГ визначились з лідерами серед кандидатів на посаду голови.

Джерело: МИСТОИНФОРМ