У Макарівській селищній раді розповіли як працюватимуть школи у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності

image
28 Січня 2022, 10:58
Поділитися:

Відділом освіти, молоді, фізичної культури і спорту Макарівської селищної ради запроваджено щоденний моніторинг захворюваності дітей та працівників.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на допис Макарівської селищної ради у соціальній мережі фейсбук.

У зв’язку зі стрімким підвищенням захворюваності на грип, ГРВІ та COVID-19, Відділом освіти, молоді, фізичної культури і спорту Макарівської селищної ради запроваджено щоденний моніторинг захворюваності дітей та працівників у розрізі закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади.

У разі значного зростання захворюваності серед дітей та працівників закладів освіти Макарівська селищна рада розгляне рішення щодо їх подальшої роботи, про таке рішення обіцяють одразу повідомити громаду.

26 січня у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в конкретних регіонах, врахувавши консультації з Міністерством охорони здоров’я, МОН рекомендував для цих регіонів організувати освітній процес у закладах загальної середньої освіти для учнів 5-11 класів із використанням технологій дистанційного навчання щонайменше протягом двох тижнів.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що перші заклади освіти у Макарівській громаді отримали фінансову автономію.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело