У Макарівській громаді на Київщині продовжують відновлювати багатоквартирні будинки

image
17 Травня 2023, 12:46
Поділитися:

Одразу в декількох населених пунктах Макарівської громади на Київщині тривають відновлювальні роботи в багатоквартирних будинках.

Про відновлення громади повідомляє інформацйне агентство “MKV” з посиланням на допис Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

В селі Копилів розпочато відновлення пошкодженої покрівлі багатоквартирного житлового будинку по вулиці Житомирська, 2.

Оночасно із цим ще одна бригада будівельників приступила до виконання робіт з відновлення пошкодженого даху в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Проектна, 14 в селищі Макарів.

Ці ремонтні роботи стали можливими завдяки досягнутим домовленостям з благодійною організацією ADRA.

Довідка ІА “MKV”

Благодійна організація ADRA Ukraine офіційно зареєстрована та реалізує гуманітарні проєкти, починаючи з 21 лютого 1993 року. ADRA Ukraine допомагає постраждалим під час конфліктів та катастроф, переселенцям та їхнім сім’ям, дітям-сиротам, вихованцям дитячих будинків та притулків, пацієнтам лікарень, допомагає людям у гарячих точках, неповноправним особам і людям похилого віку, пропагує здоровий спосіб життя.

ADRA Ukraine є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку (ADRA), яке здійснює свою діяльність у понад 130 країнах світу.

“Щиро вдячний благодійникам, які не залишаються байдужими та вже не раз надавали різносторонню допомогу у відновленні нашої громади і продовжують це робити” – заявив очільник громади ВадимТокар.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що у Макарові Київської області підписали угоду вартістю понад 15 мільйонів євро, розмір цього контракту є найбільшим серед усіх угод між ЄС та місцевими громадами. Гроші будуть спрямовані на відбудову Макарівської громади.

У квітні також стало відомим, що у Макарові відбудували зруйновану амбулаторію у рекордні строки, в інтерв’ю Суспільному Макарівський селищний голова пояснив, що для відбудови Макарівщини задіяні 29 міжнародних та українських благодійних організацій.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело