У Лук’янівському СІЗО виявили дуже щедру посилку

image
16 Лютого 2020, 13:14
Поділитися:

Столичною прокуратурою спільно з оперативниками Київського слідчого ізолятору, більш відомого як Лук’янівське СІЗО, попереджено спробу передачі заборонених предметів до режимної установи. Щедра посилка з наркотиками та 50-ма телефонами надійшла на ім’я одного з ув’язнених.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

– У ході проведення огляду посилки виявлено 36 зарядних пристроїв до мобільних телефонів, 7 навушників, 6 WiFi роутерів, 7 стартових пакетів мобільних операторів «Київстар», «Лайф» та «МТС», 24 пачки дріжджів по 100 грам кожна, 50 мобільних телефонів, – розповіли правоохоронці.  

Крім того в посилці знайшли 8 батарей живлення до мобільних телефонів, 22 пакунки з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, 8 поліетиленових згортків з кристалічною речовиною білого кольору, фішки для гри в покер та 12 колод гральних карт.

За вказаним фактом розпочато провадження за статею 307 Кримінального кодексу (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів). Слідчі дії тривають.

До речі, нещодавно прокуратура викрила телефонних шахраїв, які перебуваючи у Лук’янівському СІЗО, ошукали пенсіонерку на 69 тисяч гривень.  

 

 

 

 

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ