У Літках під час пожежі загинула жінка та травмовано чоловіка, згоріли два будинки (фото, відео)

image
12 Жовтня 2023, 15:11
Поділитися:

12 жовтня 2023 г. 15:04

У Броварському районі Київщини у ніч на 12 жовтня в селі Літки згоріли два будинки та дві господарчі будівлі. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої жінки. Врятованого чоловіка з опіками рук та ніг госпіталізували. Причина пожежі встановлюється.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“12 жовтня о 00:16 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою: с. Літки, вул. Сонячна, Зазимська територіальна громада”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце події прибули рятувальники 21-ї та 56-ї Державних пожежно-рятувальних частин Броварів та пожежні команди сіл Літки, Рожни і Пухівка.

Рятувальники встановили, що горять дві господарчі будівлі та два житлових будинки.

“На місці пожежі було виявлено тіло загиблої жінки 1958 року народження та травмовано чоловіка 1954 року народження , якого з термічними опіками верхніх та нижніх кінцівок госпіталізовано до Броварської лікарні”, повідомили рятувальники.

Силами 20 вогнеборців за допомогою 6 одиниць техніки пожежу на площі 328 кв метрів ліквідували о 02:55.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, у Києві ввечері, 11 жовтня, виникла пожежа на 7-му поверсі в квартирі будинку по вулиці Івана Виговського. При прибутті вогнеборців жінка, намагаючись врятуватись, вистрибнула з вікна та загинула. Ще одна мешканка покинула захаращене сміттям приміщення через двері, але отримала опіки, її госпіталізували.

Читайте: У Голосіївському районі столиці при пожежі в квартирі загинула жінка (фото, відео)

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона