У київському офісі Комітетів ВРУ готуються відремонтувати покриття балконів, але можуть відмінити тендер на ремонт ліфтів

image
24 Листопада 2023, 16:54
Поділитися:

24 листопада 2023 г. 16:46

Управління адміністративними будинками Управління справами Апарату Верховної Ради (ВР) України вирішило відремонтувати пасажирські ліфти та покриття технічних балконів у адміністративному будинку по вулиці Садовій. Проте, визначити підрядника для ремонту ліфтів не вдалося, оскільки тендер планують відмінити через виявлення порушень законодавства у сфері публічних закупівель. А ремонт покриття технічних балконів планують закінчити до кінця листопада.

Про це KВ стало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно першого оголошення, 23 листопада мав пройти аукціон, щоб визначити підрядника для проведення ремонту пасажирських ліфтів в адміністративному будинку по вул. Садова, 3А. Закінчити хотіли до 20 грудня. За послуги з ремонту обраний виконавець тендеру отримав би 83 тис.947 гривень.

Але тендер можуть відмінити у зв’язку з неможливістю усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“При внесенні Закупівлі до Річного плану закупівель замість назви предмету закупівлі “Послуги з поточного ремонту пасажирських ліфтів в адміністративному будинку по вул. Садова, 3А” було внесено: “Послуги з ремонту пасажирських ліфтів в адміністративному будинку по вул. Садова, 3А, 83 947,00 грн.”, та, відповідно, технічно така ж назва предмету закупівлі автоматично завантажилась в оголошення про проведення закупівлі. Зазначене призвело до некоректного висвітлення назви предмета закупівлі у річному плані закупівлі та оголошенні про проведення відкритих торгів відповідно до тендерної документації та протокольного рішення уповноваженої особи”, – йдеться у коментарі до причини відміни проведення відкритих торгів.

Проте, Управлінню адмінбудинками Управління справами Апарату ВР вдалося визначити підрядника для проведення поточного ремонту покриття технічних балконів адміністративного будинку по вул. Садова, 3а.

Обраний виконавець тендеру, ФОП Коломієць Костянтин Сергійович, повинен закінчити ремонт покриття балконів до 30 листопада. Йому заплатять 120 тис.412 гривень.

Про те, що Київ купував минулого тижня дивіться у відео KВ

Читайте: Апарат ВРУ планує вкласти 3 млн гривень в кіберзахист даних

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона