У Київській ОВА відбулося перше засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

image
27 Липня 2023, 17:10
Поділитися:

У Київській обласній військовій адміністрації провели перше засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

За розпорядженням очільника обладміністрації Руслана Кравченка координаційну раду очолив заступник начальника КОВА Михайло Ємець. Заступницею голови ради присутні обрали директорку Миронівського краєзнавчого музею Інну Савсюк.

Учасники засідання обговорили умови діяльності координаційної ради відповідно до законодавства у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та напрацювали план роботи ради.

До складу ради увійшли керівники та представники структурних підрозділів обласної адміністрації, представники ДСНС у Київській області, інститутів громадянського суспільства, закладів освіти, молодіжних центрів, громадських організацій та штабів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Джерело: Київська обласна військова адміністрація