У Київській ОВА провели засідання обласного штабу з організації обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

image
5 Травня 2023, 12:32
Поділитися:

4 квітня в Київській обласній військовій адміністрації відбулося засідання обласного штабу з питань організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на Київщині у 2022-2023 роках.

Захід провела заступниця голови Київської ОВА Жанна Осипенко за участю представників структурних підрозділів обласної адміністрації, Міністерства освіти і науки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції Київщини, Центру творчості дітей та юнацтва Київщини, місцевих громад, навчальних закладів та громадських організацій регіону.

Учасники засідання обговорили особливості проведення цьогорічного обласного етапу гри в умовах воєнного стану з урахуванням усіх безпекових заходів.

Довідково.

«Сокіл» («Джура») – Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, створена в 2003 році та затверджена Міністерством освіти і науки України. Метою гри є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва. Гра проводиться Міністерством освіти і науки України за сприяння інших міністерств, відомств та громадських організацій.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація