У Київській ОВА обговорили питання взаємодії з благодійними організаціями у вирішенні питань дітей і сімей із дітьми з числа внутрішньо переміщених осіб

image
2 Травня 2023, 11:40
Поділитися:

У Київській ОВА провели робочу зустріч із благодійними організаціями, які надають у Київській області соціальні послуги дітям та/або сім’ям із дітьми. 

У заході взяли участь начальниця Служби у справах дітей та сім’ї Ірина Антошко та представники благодійних організацій, які працюють із дітьми та сім’ями з дітьми, які потребують допомоги і підтримки.

На зустрічі представники організацій поділилися інформацією про свою діяльність, а також обговорили проблемні питання, які виникають у процесі роботи. Особливо з початком повномасштабної війни в Україні, коли до регіону приїхала велика кількість внутрішньо переміщених осіб із дітьми, які потребують сторонньої допомоги.

Ірина Антошко разом із учасниками зустрічі обговорила напрямки подальшої співпраці адміністрації з організаціями для здійснення ефективної командної взаємодії в процесі забезпечення соціальної роботи та надання необхідних послуг, спрямованих на раннє виявлення сімейного неблагополуччя, забезпечення найкращих інтересів та захисту прав дитини, надання підтримки та послуг в процесі ведення випадку сімей.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація