У Київській ОВА обговорили можливості міжнародної співпраці у сфері підтримки молоді та спорту

image
19 Червня 2023, 19:26
Поділитися:

У Київській ОВА провели зустріч із представниками програми ERASMUS+ та обговорили можливості міжнародної співпраці у сфері молоді та спорту.

У заході взяли участь заступники начальника КОВА Жанна Осипенко, Михайло Ємець, а також представники структурних підрозділів обласної адміністрації. Програму ERASMUS+ представляли керівниця Національного офісу в Україні Катерина Жданова, директор Національного агентства в Португалії Луіз Альвес та асистент Національного агентства в Португалії Нуно Сантос.

Сторона ERASMUS+ представила свої проєкти та запропонувала фінансову підтримку для розвитку потенціалу молодіжних організацій на Київщині. Крім того, йшлося про можливості отримання фінансування для ініціатив Київської області у сфері спорту.

Сторони домовилися про активну співпрацю в подальшому та участь у конкурсах для одержання молодіжних грантів.

Нагадаємо, заклади освіти Київської області вже беруть участь у програмах Європейського Союзу ERASMUS+.

Довідково.

ERASMUS+ – програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку освіти, навчання, молоді та спорту. Вона надає підтримку молодіжним організаціям, проєктам молодіжного обміну та ініціативам у сфері спорту для зміцнення міжнародного співробітництва та розвитку навичок молоді.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація