У Київській ОДА відзначили День Прапора

image
23 Серпня 2019, 13:06
Поділитися:

На площі перед Київською обласною державною адміністрацією відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

Заступник голови Київської облдержадміністрації В’ячеслав Кучер звернувся до присутніх з вітальним словом та наголосив, що Державний Прапор – символ свободи і незалежності України, який уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій, відображає багатовікові процеси розвитку та становлення держави.

Також В’ячеслав Кучер зачитав вітальний лист від імені голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна.
«Щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора України – священного оберегу, символу єдності та непереможності нашого народу. Український стяг уособлює наш соціальний дух та незламність волі. Це символ нашої незалежності, соборності, спільності ідеалів, цінностей, помислів і справ. Це жива історична память народу. Мить, коли піднімається державний прапор України і звучиь гімн – це момент піднесення, який сповнює серця кожного з нас гордістю за рідну країну. Під синьо-жовтим знаменом українці творили державу, здобували славу своїй Батьківщині, виборювали свободу і сьогодні відстоюють незалежність країни. Його кольори є кольорами нашої землі, а сам прапор – втіленням наших звитяг. Нехай сьогодні, в День Державного Прапора, у всіх українських оселях постане синьо-жовтий стяг. Шануймо та оберігаймо свій національний прапор. Прищеплюймо любов до нього дітям і онукам»,- йшлося у вітальній адресі.

Почесне право підняти синьо-жовтий стяг було надано заступнику голови Київської ОДА В’ячеславу Кучеру та голові Київської обласної ради Миколі Стариченку.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація