У Київській ОДА розглянули питання стабільного забезпечення жителів Бориспільського району електропостачанням

image
5 Лютого 2021, 10:21
Поділитися:

У Київській облдержадміністрації розглянули питання забезпечення жителів Бориспільського району стабільним постачанням електроенергії.

Із цього приводу сьогодні, 4 лютого, відбулась нарада під головуванням заступника голови ОДА Андрія Лісовика. У ній взяли участь народний депутат України Олександр Федієнко, генеральний директор ДТЕК «Київські регіональні електромережі» Віталій Шайда, представники ОТГ району та райдержадміністрації.

Під час обговорення Андрій Лісовик наголосив присутнім на важливості негайної реакції профільних бригад на аварійні ситуації, які можуть траплятися на об’єктах електроенергетики. Для цього між головами ОТГ та ДТЕК «Київські регіональні електромережі» має бути налагоджена ефективна внутрішня комунікація.

Окрім цього, учасники наради дійшли до висновку, що ДТЕК «Київські регіональні електромережі» слід підготувати план заходів з ремонту, реконструкції та технічного переоснащення ліній на території Бориспільщини, які не увійшли до івестиційних програм підприємства.

Зі свого боку Бориспільська райдержадміністрація проводитиме технологічну розчистку від дерев і чагарників. Це дозволить забезпечити безаварійну експлуатацію ліній електромереж і запобігти можливим проблемам у постачанні електроенергії.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація