У Київській області вихователька дитбудинку катувала 9-річну дівчинку: на тілі дитини січені рани, – ФОТО

У Київській області вихователька дитбудинку катувала 9-річну дівчинку: на тілі дитини січені рани, – ФОТО
1 Лютого 2023, 16:10
Поділитися:

У дитячому будинку в Фастівському районі Київської області поліція виявила факти катування неповнолітніх підопічних. На тілі 9-річної постраждалої внаслідок дій виховательки залишилися рани.

Про це повідомив глава поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Вихователька дитячого будинку на Фастівщині, замість того аби оберігати і турбуватись про підопічну, відверто катувала 9-річну дівчинку. На тілі малолітньої виявили січені рани. Найгірше те, що такі огидні методи «виховання» у цьому закладі за попередніми даними застосовувались вже не вперше, – зауважив Нєбитов.

Постраждала 9-річна дівчинка, Андрій Нєбитов

Далі він розповів, що 19 дітей даного дитячого будинку вилучені та знаходяться в лікарні для проведення обстеження, а також з’ясування всіх обставин події.

За його словами, нині 51-річна уродженка Києва затримана і поміщена до ізолятора тимчасового тримання. Подальшу її долю вирішить суд. За побої і знущання над малолітньою їй загрожує до 6 років позбавлення волі.

Закликаю усіх, якщо вам відомі випадки насилля над дітьми, повідомляйте соціальні служби, або органи Національної поліції, – резюмував глава обласної поліції.

Також ми раніше писали, що у селі Червоне Київської області 39-річний вітчим намагався вбити свого 12-річного пасинка. Спочатку чоловік бив хлопця, а потім почав душити.

Крім того, повідомляли про те, що на Київщині ледь не трапилась трагедія з 10-річною дівчинкою та 16-річним підлітком. Понтон, на якому вони знаходились в селищі Красна Слобідка, почав дрейфувати і діти опинились у водяній пастці. На щастя, їх вчасно помітили та врятували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua