У Київській області відновлюють сім багатоповерхівок, які були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів, – ФОТО

image
18 Червня 2023, 15:55
Поділитися:

На Київщині в межах проєкту UNITED 24 відновлюють 7 багатоквартирних будинків, які були пошкоджені внаслідок військової агресії рф.

Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

У Київській області відновлюють 7 багатоквартирних будинків, КОВА

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

У Київській області відновлюють 7 багатоквартирних будинківУ Київській області відновлюють 7 багатоквартирних будинків

Зазначається, що активні роботи ведуть на об’єктах в Ірпені, Гостомелі, Бородянці, Милі та Бузовій.

До кінця липня розпочнеться відбудова ще 11 багатоквартирних будинків. Відновлення всіх будинків завершиться до кінця року. Буде відновлено 3 багатоповерхівки у Гостомельській, 4 – Дмитрівській, 4 – Бородянській та 7 – Ірпінській громадах, – повідомив Кравченко.

У Київській області відновлюють 7 багатоквартирних будинків, КОВА

У Київській області відновлюють 7 багатоквартирних будинків, КОВА

Він також зауважив, що завдяки UNITED 24 будуть відбудовані 18 будинків, в яких до повномасштабного вторгнення Росії проживали понад 4 000 мешканців.

Ініціатива UNITED24 запрацювала 5 травня 2022 року. Це платформа для збору коштів на допомогу Україні, що надає можливість зробити донейт в один клік із будь-якої країни. Усі кошти надходять на рахунки Національного банку України, закріплені за профільними міністерствами: Міністерством оборони України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством інфраструктури України. Станом на 12 січня 2023 року через платформу вдалося зібрати понад 10 мільярдів гривень.

Як ми повідомляли, у Київській області на ділянках сімей, чиї будинки були зруйновані внаслідок повномасштабного вторгнення рф в Україну, встановлюють збірні будинки.

Крім того, писали, що міст на дорозі Київ Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка був зруйнований внаслідок бойових дій. Його відновили повністю з нуля.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua