У Київській області піймали 6 окупантів, які місяцями ховалися в покинутому будинку

image
2 Серпня 2022, 18:19
Поділитися:

У Броварському районі Київської області упіймали 6 російських окупантів, які оселились у закинутому будинку після звільнення території регіону від військ рф.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив військовий оглядач, координатор групи “Інформаційний спротив”, полковник Збройних сил України Костянтин Машовець.

За його інформацією, затримання окупантів відбулося у селі Дернівка.

Кажуть, у с. Дернівка (Київська область) вчора пов’язали шість російських військовослужбовців – жили тихцем в якійсь покинутій хаті біля лісу, – написав Машовець.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Військові провели в покинутій лісовій хатині 4 місяці, після чого їх спіймали. Чим вони харчувались та як “виживали” поки що не відомо.

А якщо добре пошукати в лісах та хащах північної частини Київської та Чернігівської областей, я думаю… таких “окруженцев” цілком можливо наловити ще не один десяток, – зазначив військовий.

Зі слів аналітика, це – не перший подібний випадок. Раніше одного солдата упіймали в Ірпені. Кулеметник відступив з Київщини на початку квітня, близько місяця переховувався у льоху сільської оселі та харчувався консервацією.

Станом на 17:00 офіційного підтвердження інформації про затримання “забутих” окупантів на Київщині від ОК “Північ” та Генерального штабу не надходило.

У коментарях до допису Костянтина Машовця користувачі соцмережі повідомляють, що схожі інциденти періодично фіксують і в інших районах Київщини, а також у лісах Чернігівщини. Російські військові місяцями ховаються у хащах або закинутих оселях, аби тільки не повертатися до лав власної армії.

Коментарі до допису

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що російський снайпер майже півтора місяця переховувався в льоху покинутого будинку під Києвом.

Крім того, розповідали також, що правоохоронці й досі продовжують виявляти тіла вбитих окупантами мирних мешканців. Так, днями було знайдено жорстоко закатованого мирного жителя в Новому Заліссі. Його тіло виявили поряд із колишніми позиціями росіян, повідомили в поліції Київської області.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua