У Київській обласній військовій адміністрації створили Раду жінок-підприємниць

image
15 Серпня 2023, 11:45
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

При голові Київської обласної військової адміністрації створили Раду жінок-підприємниць. Київщина стала першим регіоном, де створили таку раду. Про це повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.

«Із початку повномасштабної агресії росії українські жінки одразу долучилися до національної оборони та протидії агресору. Сьогодні жінки виборюють зі зброєю в руках нашу незалежність, волонтерять, працюють над забезпеченням військових, розвивають бізнес, місцеве самоврядування, беруть активну участь у політиці. Я дуже часто чую від активних українських жінок: «Хто, як не я?». І з впевненістю можу сказати, що саме вони – основа всіх змін в Україні в цілому, і на Київщини зокрема», — зазначає Руслан Кравченко.

Мета створення Ради жінок-підприємниць у КОВА – активніше залучати їх до розроблення програм відновлення регіонів України та розвитку економіки в області.

«Хочемо, щоб лідерки були залучені до всіх процесів координації та ухвалення рішень, пов’язаних із реагуванням на війну та належним плануванням міжнародної допомоги, що надається і ще буде надана після перемоги. Ініціатив, як змінювати на краще Київщину, є чимало. Впевнений, що спільними зусиллями реалізуємо багато проєктів. Голос жінок-лідерок сьогодні є важливим інструментом у боротьбі за нашу перемогу!», — наголосив очільник КОВА.

Варто зазначити, до новоствореної Ради увійшла й колишня депутатка Ірпінської міської ради Віолетта Дворнікова.



Джерело: ITV