У Київській обласній службі зайнятості вперше презентували Офіс роботодавця

image
3 Липня 2019, 17:33
Поділитися:

Майже 40 представників роботодавців з м. Бровари, Броварського, Вишгородського, Бориспільського, Баришівського районів дізнались про основні вимоги дотримання законодавства про працю та зайнятість населення під час семінару, що відбувся 3 липня у приміщенні Броварського міськрайонного центру зайнятості.

У семінарі взяли участь директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, начальник управління з питань праці Головного управління держпраці у м. Київ та Київській області Валентин Шаботинський.

«Під час зустрічей з роботодавцями ми бачимо, що виникає багато запитань саме щодо законодавства про працю. Тому проведення таких семінарів із залученням професійних експертів є надзвичайно важливими для подальшої плідної роботи», – зазначив Денис Дармостук.

Під час заходу відбулася презентація Офісу роботодавця, що розпочав роботу саме у Броварському МРЦЗ. Такий Офіс Київською обласною службою зайнятості створено першим серед регіональних служб зайнятості. Тут роботодавець має змогу детально ознайомитись з послугами служби зайнятості, охарактеризувати свої вимоги до майбутніх працівників та безпосередньо поспілкуватись з претендентами на роботу. Менеджер з підбору персоналу ТОВ «АЛЬФА ФУД» Анна Горбенко, яка цього дня скористалась послугами новоствореного Офісу, зазначає, що така послуга є надзвичайно важливою, адже допомагає роботодавцям оперативніше підібрати необхідні якісні кадри.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація