У Києві звільнять усіх кондукторів «Київпастрансу»: що буде з персоналом

image
9 Вересня 2019, 15:18
Поділитися:

Із 1 жовтня Київ перейде на автоматизовану систему оплати проїзду. Кондукторів-контролерів громадського транспорту буде звільнено, але усім їм буде запропоновано альтернативу.

Про це повідомили у «Київпастранс».

 «Кожному кондукторові ми впродовж року пропонували і пропонуємо альтернативні й відповідні освітньому й кваліфікаційному рівню позиції в компанії, і не тільки в нашій, а й у суміжних, дотичних до транспортної сфери, прикладом, у «Київтранспарксервіс» та інших. Рік цим питанням у нас фахово опікується підрозділ – Навчально-курсовий комбінат, на який покладено відповідальність за якісну перепідготовку всіх бажаючих колег освоїти нову професію, наприклад, водія чи контролера. Усі наші кондуктори своєчасно попереджені про скорочення посади у встановленому порядку, передбаченому законодавством України про працю і їм вже запропоновані вакантні посади та професії підприємств. За умови вибору людини звільнитися, контролеру-касирові (кондукторові) буде виплачена вихідна допомога у розмірі, визначеному законодавством», – йдеться у дописі.

У «Київпастрансі» запевняють, що жоден зі співробітників, охочих працювати, вчитися і старатися досягти нового професійного рівня, не залишиться «за бортом» трансформованого підприємства.

Читайте також: Цього тижня в столиці відбудеться чемпіонат з веслування на човнах «Дракон»

Читайте також: Стало відомо, хто стане спікером Інвестиційного форуму у Києві

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV