У Києві з’явився новий дуже гарний сухий фонтан

image
17 Липня 2019, 11:43
Поділитися:

Дитяче автомобільне містечко в оновленому Куренівському парку зовсім скоро зустрічатиме малечу для активного навчання водійському ремеслу. В якому стані нині парк на останніх стадіях реконструкції показав начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальваний.

Триває завершальний етап реконструкції першої частини Куренівського парку в Подільському районі. Незабаром відвідувачі парку зможуть прогулятися тінистими алеями,відпочити біля влаштованого сухого фонтану та корисно провести час за заняттями в першому в Києві автомобільному містечку.

Роботи виконуються вчасно та за графіком. Зроблені нові системи поливу, клумби і газони.

Як повідомляє КП УЗН Подільського району, їх спеціалісти  влаштували рулонні газони у Куренівському парку. Рулонний газон просто незамінний при озелененні відкосів і у затінених місцях, так як добитися рівномірних сходів трави на таких ділянках дуже важко, крім того він чудово закріплює схили. Озеленювачами підібрано стійкий та витривалий до посухи та морозів рулонний газон, який має імунітет до захворювань та не буде пропускати бур’яни на поверхню кілька сезонів.

Не забули при реконструкції й про такі деталі як “тривожна кнопка виклику поліції” та нагадування про прибирання за собаками.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ