У Києві жінка кухонним ножем вбила співмешканця, – ФОТО, ВІДЕО

image
1 Грудня 2022, 11:46
Поділитися:

У Києві жінка під час сварки кухонним ножем убила свого співмешканця. Вона схопила ніж та нанесла декілька ударів у груди та по спині. Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

Про це повідомили у пресслужбі Поліції Києва.

У столиці жінка під час сварки зарізала ножем чоловіка, Поліція Києва

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Скоріше долучайтесь та читайте!

До поліції надійшла інформація від киянки, що у квартирі на вулиці Вадима Гетьмана лежить її співмешканець із ножовими пораненнями.

Правоохоронці, які прибули на місце, встановили, що напередодні співмешканці разом випивали, і під час конфлікту жінка схопила кухонний ніж і кілька разів ударила чоловіка по спині та грудях. Від одержаних травм постраждалий помер на місці. У квартирі поліцейські вилучили ножа, який направили на експертизу, – йдеться в повідомленні.

У столиці жінка під час сварки зарізала ножем чоловіка, Поліція Києва

У столиці жінка під час сварки зарізала ножем чоловіка, Поліція Києва

Фігурантку поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили з місця ніж, який направили на проведення експертизи.

Правопорушниця – раніше не судима мешканка столиці, 1990 року народження.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство та готує клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Також ми раніше повідомляли про те, що у Києві на Оболоні, на проспекті Володимира Івасюка, квартирант вбив власницю оселі та її співмешканця.

Крім того, розповідали, що у Києві чоловік зарізав ножем громадянську дружину та вирішив видати вбивство за самогубство.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua